De gitaarles

Akoestisch | Elektrisch


Je kan bij ‘Gitaar Remko’ les volgen in Akoestische- en Elektrische Gitaar. Met beide soorten gitaar kan men gewoon als beginner starten. Maar meestal begin je met een akoestische gitaar. Ook leeftijd speelt geen rol. Vanaf de leeftijd van 6 jaar kan je al beginnen met gitaar spelen.


In de lessen wordt vooral gekeken wat de voorkeur en de wens van de leerling is wat betreft muziekstijl, lesmateriaal en speeltechnieken.


De muziekstijlen kunnen uiteen lopen van Pop, Rock, Blues, Reggae, Hardrock, Metal of Klassiek. Al deze stijlen hebben hun specifieke speeltechniek. Je hebt het dan over, Fingerpicking, het spelen met plectrum, akkoord-Liedbegeleiding (slagtechniek), Lead (soleren) en rhythm gitaar enz. enz.  Dit alles wordt in Tab (Tabulatuur), Akkoordenschema’s of in notenschrift (als de leerling om notenschrift vraagt) als notatievorm gebruikt in de les.


De computer is een onmisbare factor bij de gitaarles. In de les wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende programma’s zoals bijvoorbeeld ‘Guitar Pro’. Door de aanwezigheid van een permanente internetverbinding zal ook vaak gebruik worden gemaakt van YouTube, Spotify en andere gitaarles gerelateerde muziek-Sites.

 

Open het inschrijfformulier, print het uit, vul het in en stuur het terug naar Gitaar Remko, Lotte Beesestraat 23, 3207 JK Spijkenisse.

Download button Inschrijfformulier

 

Contact

  • Telefoon:
    06 516 81 682

 

  • Adres:
    Lotte Beesestraat 23
    3207 JK Spijkenisse